Acesta este polițistul care a DESFIGURAT-O pe femeia din Olt fără un motiv anume/ FOTO+VIDEO

Polițistul care a bătut-o crunt pe femeia din Potcoava se numește Petrică Nicușor Rotaru și este agent și își desfășoară activitatea chiar la postul de poliție din localitate. Din declarația victimei reiese că omul legii a bătut-o fără un motiv anume. 

Petrică Nicușor Rotaru este agent de poliție din 2006, iar la Potcoava lucrează de mai mulți ani.

Sâmbătă, el ar fi chemat-o acasă la el pe femeia de 49 de ani, ar fi întrebat-o dacă e dispusă să îi zugrăvească locuința și care ar fi costul lucrării, după care ar fi tăbărât pe ea, rupându-i hainele, lovind-o cu pumnii și picioarele, dar și cu un vătrai – totul de față cu alte două persoane, un bărbat și o femeie, cu care omul legii ar fi consumat alcool.

„Prima dată m-a chemat să îi spun cât îi iau pe cameră dacă îi dau cu lavabilă. Pe urmă au tras de mine, mi-au rupt hainele, m-a luat la bătaie cu pumnii. A vrut să aibă relații cu mine. Îl cheamă Rotarul Nicolae, de la Post de la Potcoava. A tras de mine, a dat cu picioarele și cu vătraiul în mine, a vrut să mă taie cu cuțitul. Acolo mai era cumnatu-meu Gheorghe, stăteau acolo la băut, și încă o fată, Cezarina.

M-au rugat să beau cu ei, le-am spus că nu beau și au aruncat pe mine cu bere, cu coniac. Polițaiul a început să strice în gura mare că eu l-am omorât pe berbatu-meu și pe copil și că el mă omoară cu mâna lui, că de la el din casă nu mai scap, ies cu picioarele înainte, moartă și că mă îngroapă în grădină”, a spus femeia bătută crunt de omul legii, care mai spune că omul agresorul a zis că o omoară și că o îngroapă în grădină.

Agentul de poliție Petrică Nicușor Rotaru

Victima a fost, practic, desfigurată.

Bătută crunt, femeia a reușit să anunțe incidentul la Poliție. Colegii presupusului agresor spun că acesta se află în concediul de odihnă.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat apelanta la locuința unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool si al unor discuții in contradictoriu, femeia a fost agresată.

Cei doi se cunoșteau, femeia mergând la locuința respectivă de bunăvoie.

Bărbatul este agent în cadrul Poliției orașului Potcoava si era în concediu de odihnă, la locuința sa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind efectuate sub coordonarea unui procuror.

Citește și Femeie DESFIGURATĂ de un polițist din Olt. Victima spune că omul legii a vrut s-o violeze și apoi să o ucidă. Cine e agresorul/ VIDEO CUTREMURĂTOR

3 COMENTARII

  1. Legea sa fie foarte aspra pentru acest animal care este platit din banii nostri pentru a apara linistea si siguranta cetateanului. Sa fie judecat ca atare pentru fapta savarsita si sa nu cumva sa se musamalizeze acest caz asa cum numai in Romania se intampla, si nu de putine ori. Afara din politie, asa ceva nu se poate accepta, nu are nimic in comun cu aceasta functie.

  2. Sa fie pedepsit nenorocitul! Cum poti da in halul asta ma animalule? La pușcărie cu tine…Si mai exista ca tn multi …dar sunt multe victime prin țarã care nu depun reclamație din cauza coruptilor voștri sefi etc..La pușcărie cu tn ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here