PSD Caracal, la prima ședință după dizolvarea fostei conduceri, cu Ion Doldurea președinte interimar. Au participat Paul Stănescu și Marius Oprescu

PSD Caracal și-a ținut, vineri, prima ședință oficială după dizolvarea fostei conduceri, cu Ion Marian Doldurea, președintele interimar al organizației, la masa prezidiului, alături de președintele PSD Olt, Paul Stănescu, și de președintele executiv al filialei județene, Marius Oprescu.

În fața unei săli arhipline de social-democrați, din prezidiu au mai făcut parte secretarul executiv al PSD Olt, Virgil Delureanu, consilierul județean Lucian Bondrescu, cel care a asigurat cu brio poziția de secretar general al PSD Caracal, și primarul orașului, Liviu Radu.

Unul dintre punctele de pe ordinea de zi a ședinței a fost confirmarea, prin vot, a numirii lui Ion Marian Doldurea, de către BPJ, în funcția de președinte interimar al organizației. Supunerea la vot a fost propusă de Paul Stănescu, Ion Doldurea fiind votat în unanimitatea de cei prezenți.

De asemenea, s-au luat și căteva decizii de ordin electoral privind următoarele acțiuni pe care social-democrații le vor face în cadrul campaniei pentru alegerile prezidențiale.

Biroul Permanent Județean al PSD Olt a decis, în ședința din 19 octombrie, dizolvarea conducerii PSD Caracal și desemnarea omului de afaceri Ion Doldurea în funcția de președinte interimar al organizației, acesta urmând să coordoneze activitatea social-democraților caracaleni până la organizarea alegerilor pentru o nouă conducere.

Potrivit unui comunicat de presă al PSD Olt, aceste decizii au fost luate după ce conducerea organizației din Caracal, asigurată de deputatul Dan Ciocan, ar fi încălcat principiul dialogului, aducând astfel grave prejudicii de imagine partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here