Ea este tânăra de 24 de ani care și-a pierdut viața în accidentul produs pe DN64, în Olt/ FOTO

Tânăra care și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut duminică seară pe DN64, pe raza localității Strejești, este Ștefania Drîgnei, din comuna Curtișoara. Ea avea doar 24 de ani și lasă în urmă o durere de neimaginat în sufletele părinților.

Cuprins de durere este și primarul din Curtișoara, care și-a arătat solidaritatea în aceste clipe grele cu familia fetei.

„Ne pare tare rău pentru pierderea suferită de familia Drîgnei, este foarte dureros și suntem alături de părinții fetei”, a spus primarul comunei, Gheorghe Gănescu.

Tragedia s-a petrecut duminică seară, pe raza localității Strejești, unde Ștefi – cum o alintau prietenii – a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar mașina s-a izbit violent din beton.

Polițiștii nu își explică ce ar fi putut-o face pe tânără să scape controlul autoturismului.

„Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului și în urma cercetărilor au stabilit faptul că o tânără de 24 de ani, din comuna Curtișoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 64, pe raza comunei Strejești, din cauze necunoscute, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a lovit violent de gardul unui imobil”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Pe pagina de socializare a Ștefaniei au început să curgă mesaje de condoleanțe din partea prietenilor și a cunoscuților.

„De ce doamne, de ce iei asa îngeri la tine. Bunul Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet minunat,ai plecat prea devreme printre ingeri”, a scris, pe Facebook, Ramona Cristina.

„Nu cred așa ceva…. Sper ca e o gluma.. Nu e vorba de Stefania nu???”, se întreabă o prietenă a Ștefaniei.

„Asta am sperat si eu, sa fie doar o glumă! Din pacate e adevarat! Dumnezeu sa te ierte om frumos! Mult prea devreme ai plecat!”, răspunde o altă cunoștință a fetei.

„Ooo doamne, cand am auzit aseara credeam ca nu este adevarat. Dumnezeu sa te aiba in paza Stefy, draga mea”, își arată durerea o altă amică a Ștefaniei.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet frumos! Condoleanțe familiei.. cuvintele sunt de prisos”, a scris și Daniela.

Un timp, Ștefania a activat și în cadrul organizației de tineret a PSD Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here