MAE, precizări despre cei 4 români, doi părinți și doi copii, UCIȘI în Ungaria/ VIDEO

Sursa foto: romaniatv.net

Ministerul afacerilor Externe confirmă moartea unei familii de români într-un teribil accident rutier, în Ungaria.

Şapte persoane, inclusiv cetăţeni străini, au murit, luni, după ce un camion înmatriculat în Serbia a rupt balustrada de protecţie şi a pătruns pe contrasens, lovind două autoturisme, pe Autostrada M5, în zona Kistelek.

Într-unul dintre vehicule se afla familia de români: părinții și cei doi copii. din păcate totți și-au pierdut viața.

„Consulatul General al României la Szeged urmărește îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 28 octombrie 2019, în regiunea Csongrad, accident soldat cu decesul a patru cetățeni români.

Reprezentanții oficiului consular au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la identitatea persoanelor implicate și circumstanțele producerii accidentului.

Până la acest moment, la nivelul consulatului nu au fost recepționate solicitări de asistență consulară.

Reprezentanții Consulatului General al României la Szeged monitorizează cu prioritate situația și se află în contact cu autoritățile locale, fiind pregătiți să acorde asistență consulară în vederea îndeplinirii formalităților de eliberare a documentelor necesare repatrierii trupurilor neînsuflețite”, se spune în comunicat.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here