Tineri din Slatina, surprinși de camerele de supraveghere în timp ce distrug bunuri pe domeniul public. Apelul primarului/ VIDEO

Mai mulţi tineri din Slatina au fost surprinşi de sistemul de supraveghere video al oraşului în timp ce distrugeau mai multe bunuri pe domeniul public din zona Esplanadei. Primăria a publicat pe internet imaginile.

La scurt timp, doi dintre tinerii puși pe distrugere au fost opriți  de polițiștii locali, care le-au aplicați sancțiuni contravenționale.

Primarul orașului, Emil Moț, face din nou apel la slătineni, pe care îi roagă să aibă o atitudine civică responsabilă în legătură cu bunurile publice.

„În calitate de primar al frumosului nostru oraş, fac din nou apel la o atitudine civică din partea tuturor slătinenilor, în vederea încetării manifestării unor comportamente care dăunează evoluției Slatinei, în pofida eforturilor depuse de autoritățile locale.

Doresc să vă reamintesc faptul că toate proiectele demarate și toate investițiile realizate au ca unic scop îmbunătățirea calității vieții dumneavoastră.

Trebuie să evităm perturbarea evoluției lucrărilor și să contribuim la păstrarea a tot ceea ce se construiește în orașul nostru. Aceasta consider că este responsabilitatea fiecăruia dintre noi!

Pe această cale doresc să vă aduc la cunoștință tuturor faptul că orașul nostru dispune de un sistem de supraveghere video pentru care deja avem în desfășurare un nou proiect cu privire la extinderea lui iar în baza informațiilor transmise în timp real, Poliția Locală intervine cu fiecare ocazie în timp util pentru a opri fenomenele neplăcute și a sancționa persoanele care se fac responsabile de aceste evenimente”, a scris, pe pagina sa de Facebook, primarul Slatinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here