După ce a înființat Pro România în Olt, Silvian Dan părăsește, dezamăgit, partidul

După ce a înființat Pro România în Olt, Silvian Dan părăsește, dezamăgit, partidul. El și-a anunțat plecarea pe pagina sa de socializare, acuzându-i pe liderii partidului de lipsă de respect, de lașitate și de perversitate.

Silvian Dan, coordonator al partidului pe județul Olt până de curând, când locul i-a fost luat de deputatul Mihai Niță, fost președinte al ALDE Olt și proaspăt intrat în partidul lui Ponta, s-a arătat extrem de supărat după ce a fost scos de pe grupul de coordonatori județeni.

„În urmă cu doi ani, începeam în județul Olt construcția unui nou partid ce se declara atunci promotorul unei politici altfel, convins fiind de dorința liderilor de a schimba modul de a face politică în România, și de determinarea liderilor în lupta cu PSD-ul. Această construcție a presupus muncă, timp și bani investiți. Această construcție a ajuns astăzi la 80 de organizații locale. Această construcție a obținut 6% în județul Olt și 9,45% la Slatina! Această construcție a devenit o familie! Familia PRO România Olt!

Ieri am observat pe grupul de Whatsapp al coordonatorilor județeni ca am fost scos. Fără un telefon, fără o explicație, fără nimic. Atât merită familia PRO România Olt din partea liderilor!”, a scris, pe Facebook, Silvian Dan, dezamăgit de șefii săi de la București care, astfel, în opinia sa, au dat dovadă de lipsă de respect, de lașitate și de perversitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here