PSD construiește, PNL distruge! După spitale, sistemul de irigații e următoarea victimă a Guvernului PNL

Liberalii vor să taie fondurile pentru continuarea investițiilor de reabilitare și modernizare a sistemului de irigații, domeniu în care social-democrații au excelat.

După ce au fost transformate în ruine, sistemele irigații din județele agricole ale țării au fost repornite rând pe rând.

Acum sunt 58 de amenajări pe care sunt deschise șantiere și trebuie să se mai deschidă încă 22 de șantiere, informează PSD. În prezent, se irigă, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, 1,4 milioane de hectare și se poate ajunge la două milioane de hectare irigate, mai spun social-democrații.

„PSD a repornit unul dintre cele mai mari sisteme de irigații din Europa! PNL vrea să îl închidă și să distrugă, din nou, agricultura, adică să distrugă economia României”, se arată în informarea PSD.

1 COMENTARIU

  1. Au excelat in sisteme de irigatii ????pe hartie mai mult !!! Cine verifica aceste aspecte bine ziceti , institutiile statului trebuie sa verifice cat adevar exista cu irigatiile , la control licitatiile , prea multa apa a curs… , au excelat si sefii acestor structuri ????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here