Un tânăr din Olt a tăbărât pe o femeie în vârstă s-o violeze. N-a putut. Așa că a tâlhărit-o și a fugit!

Un tânăr de 25 de ani, din localitatea Stoicănești, va trebui să dea socoteală în fața organelor de cercetare penală după ce, cu câteva zile în urmă, a încercat să violeze o femeie de 59 de ani, din aceeași localitate. Nu a putut s-și ducă la bun sfârșit planul, așa că i-a smuls telefonul mobil, dar și o sumă de bani, și a fugit.

Totul s-a întâmplat vinerea trecut, pe un câmp, unde tânărul a zărit-o pe localnică și a crezut că își poate potoli poftele sexuale. Numai că femeia s-a apărat cu toate puterile, așa că agresorul a renunțat, la un moment dat, să întrețină relații sexuale cu ea. Dar tot a câștigat ceva: i-a smuls telefonul mobil și a deposedat-o de o sumă de bani, după care s-a făcut nevăzut. Nu pentru mult timp, pentru că Poliția i-a luat urma.

„În data de 1 noiembrie a.c., în jurul orelor 19.00, o femeie de 59 de ani, din comuna Stoicănești, a sesizat faptul că un bărbat de 25 de ani, din aceeași localitate, ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu ea pe un câmp din afara localității. De asemenea acesta ar fi deposedat-o prin violență pe femeie de un telefon mobil si o sumă de bani.

În data de 3 noiembrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Luni, agresorul a fost prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă, iar judecătorul de drepturi și libertăți a admis solicitarea procurorului de caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here