Război între familia Luziei Melencu și Alexandru Cumpănașu: Mama tinerei susține că se simte păcălită de fostul candidat la prezidențiale

Sursa foto: b1.ro

Tensiuni majore între familia Luizei Melencu și Alexandru Cumpănașu. Totul după ce unchiul Alexandrei Măceșanu a anunțat vineri seară, chiar la finalul campaniei electorale pentru turul I al alegerilor prezidențiale, că Luiza este în viață, iar el are o înregistrare video care demonstrează acest lucru. 

Zilele trecute, Monica Melencu susținea că nu este convinsă că tânăra din imagini este fiica ei, iar acum susține că se simte păcălită de fostul candidat la prezidențiale.

„Ne-a contactat domnul Cumpănașu și ne-a arătat un filmuleț. Nu știm cât este de adevărat. Este vopsită în negru. Nu se vede chiar clar. Se oprește cu două persoane, cu doi bărbați. Se opresc bărbații și o întreabă tariful. Asemănări are. Am ceva dificultăți de identificare la nas. N-aș putea cât să spun cât la sută”, a spus mama Luizei Melencu, vineri seară, după anunțul făcut de Alexandru Cumpănașu.

Cei doi ar fi urmat să meargă împreună în Italia în căutarea Luizei.

Vineri seară o reacție a venit și din partea reprezentanților DIICOT. Purtătorul de cuvânt al instituției, Mihaela Porime a precizat, pentru agențiile de presă, că nu există niciun indiciu care să susțină afirmațiile lui Alexandru Cumpănașu.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, din Caracal. Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o pe ea și pe Alexandra Măceșanu. Ancheta este în curs.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here