Comentariile OLT-ALERT/ PNL Olt, condusă de o adunătură de oameni pentru care Brătienii se răsucesc în morminte

Primul test adevărat prin care actuala conducere a PNL Olt a trecut a fost nu momentul alegerilor europarlamentare, ci primul tur al alegerilor prezidențiale, la care organizația liberală n-a făcut față, obținând un scor de-a dreptul rușinos care a clasat-o în coada ierarhiei interne a partidului. 

Împăunându-se peste măsură și neîntemeiat cu rezultatul obținut la alegerile europarlamentare, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a fost trântit la pământ, duminică, de o realitate cruntă pe care, de la înălțimea aroganței sale, n-a intuit-o. Lovitura a fost atât de puternică, încât cu greu omul și-a revenit în simțiri. Abia azi a catadicsit să iasă public cu o declarație pe care a postat-o pe pagina sa de socializare. Și ce credeți? Când toată suflarea liberală se aștepta ca el să-și anunțe demisia, liderul PNL Olt dă vina nu pe sine, ci pe adversarii politici (SIC!) și pe electorat, care, ce să vezi, are o altă mentalitate decât el. Aceasta este esența declarației sale după ce a luat bătaie la fundul gol. Încă o dovadă că omul n-are nimic în comun cu politica.

De altfel, cine conduce azi Partidul Național Liberal în Olt? O adunătură de oameni pentru care politica nu are și o cultură. Unii n-au studii, alții au probleme cu legea. Și mai sunt în jurul conducerii câțiva foști milițieni care, în mintea celui care i-a adus în partid, ar trebui să asigure fala organizației. Cu ei să câștige Partidul Național Liberal alegerile în Olt? Brătienii se răsucesc în morminte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here