Elevii de 10 ai Caracalului, premiați de primarul municipiului, Liviu Radu

Primarul municipiului Caracal, Liviu Radu, a premiat, duminică, elevii care, la examenul de bacalaureat de anul acesta și la evaluarea națională au obținut nota 10.

Premierea a avut loc în ziua în care municipiul Caracal a împlinit 481 de ani de la prima atestare documentară.

Este vorba de elevii Andreea Elena Popescu și Oana Roxana Vrancea, care au obținut media maximă la Bacalaureat, de Sara Maria Lia și de Bianca Ioana Fărcășanu, care au luat 10 la Capacitate.

„Prin invitația pe care v-am lansat-o, de a fi astăzi împreună, am vrut să creez o punte peste timp, punând în consonanță trecutul și viitorul.

Dacă trecutul îl sărbătorim prin activități culturale ce vor avea loc în zilele următoare, viitorul mi-am propus să îl sărbătorim sub formă aceasta. Iar viitorul sunteți voi, bravi elevi de nota 10 ai orașului nostru, pe care îi sărbătorim prin premiere.

Voi reprezentați resursa cea mai importantă pe care o are municipiul Caracal. De asemenea, trebuie să știți că acest oraș va apreciază și se bazează pe voi în viitor, iar după terminarea studiilor va așteptăm, de ce nu, acasă!

Am, astăzi, onoarea de a vă înmâna această diplomă însoțită de un premiu din partea Primăriei Municipiului Caracal, vouă, celor patru elevi care ați obținut nota 10 la examenul de bacalaureat și la evaluarea națională, în anul 2019”, a precizat primarul Liviu Radu.

Consiliul Local Municipal și Primăria Caracal vor organiza, în colaborare cu Centrul Cultural ”Radu Șerban”, începând de luni, 18 noiembrie, Zilele Municipiului Caracal, marcând 481 de ani de atestare istorică.

Manifestările se vor desfășura în perioada 18-24 noiembrie, cuprinzând activități sportive și culturale, lansări de carte, expoziții, concursuri școlare și de șah, spectacole muzicale și de teatru, în aceeași perioadă urmând să se desfășoare și Festivalul de Comedie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here