Mai mulți interlopi din Caracal și doi polițiști ar ȘTI unde se află, în prezent, Alexandra Măceșanu/ DOCUMENT

Alexandra Măceșeanu

Mai multe persoane din Caracal, polițiști și interlopi, ar avea cunoștință despre locul în care se află Alexandra Măceșanu, fata răpită și sechestrată de Gheorghe Dincă, care spune că ar fi ucis-o pe adolescentă. Aceste informații reies dintr-o plângere pe care unchiul fetei dispărute, Alexandru Cumpănașu, a depus-o, vineri, la Parchetul General.

Plângerea a fost depusă împotriva lui Gheorghe Dincă, a membrilor familiei acestuia, a omului de afaceri Remus Rădoi și împotriva membrilor clanurilor Oacă și Vacă.

În plângere, Alexandru Cumpănașu arată că Remus Rădoi, membrii canurilor Oacă și Vacă din Caracal, dar și doi polițiști, „cunosc aspecte importante despre locul unde se află, în prezent, Măceșanu Alexandra”.

„(…) Totodată, arăt faptul că numitul Rădoi Remus, care este un apropiat al polițistului Pistol (Constantin Pistol, cel care a răspuns apelului la 112 al Alexandrei Măceșanu) și al adjunctului Poliției Caracal, Alexa Dan (probabil semnatarul plângerii se referă la fostul adjunct al IPJ Olt Nicolae Alexe), l-a protejat pe inculpatul Dincă Gheorghe, deși știa faptul că Măceșanu Alexandra nu a fost incinerată în acel butoi metalic, aflat în curtea casei inculpatului, ci faptul că a fost traficată, fiind liderul clanului de bodyguarzi din Caracal, sau Samuraiul, având un trecut tumultuos, fiind chiar condamnat la pedeapsa închisorii cu suspendare la un an și șase luni pentru loviri sau alte violențe. Față de acest aspect, consider că Rădoi Remus, împreună cu membrii familiei Dincă, cei doi polițiști menționați și membrii clanurilor Oacă și Vaca cunosc aspecte importante despre locul unde se află, în prezent, Măceșanu Alexandra, motiv pentru care solicit, expres, să dispuneți, urgent, căutarea acesteia prin INTERPOL și să efectuați mențiunea în baza de date, încât să figureze ca persoană dispărută. De asemenea, vă rog să efectuați acte de cooperare cu omologii dumneavoastră din structura Antimafina din Italia, unde familia Măceșanu a depus o sesizare cu privire la identificarea și localizarea acesteia în rețelele de traficanți din Italia”, a scris, în plângere, Alexandru Cumpănașu.

Plângerea a fost depusă după ce Remus Rădoi anunța, săptămâna trecută, că urmează să depună, împotrivia lui Cumpănașu, o plângere penală privind „faptele de inducere în eroare a organelor de anchetă, folosirea de informații false cu scopul de a obține foloase materiale în interes personal și manipularea opiniei publice în scopul captarii atenției electoratului”. De asemenea, Rădoi a spus că, tot pe numele lui Alexandru Cumpănașu, va face o plângere și la DNA, „cu privire la o eventuală fraudare de fonduri”.

„Toate aceste fapte au fost comise, în opinia mea, de acest impostor pe nume Cumpănașu Alexandru care, din punctul meu de vedere, nu face cinste speciei umane hrănindu-se cu cinism din tragedia unor oameni”, arăta, Remus Rădoi, pe pagina sa de Facebook.

Mai joi, plângerea despre care Alexandru Cumpănașu susține că a depus-o la Parchetul General:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here