Trei maşini au luat foc într-o parcare din Pitești. Se suspectează un atac mafiot. Un eveniment similar, la Slatina/ VIDEO

Trei maşini au luat foc sâmbătă seară pe o stradă din Piteşti, două dintre ele fiind complet distruse de incendiu, relatează România TV. Un eveniment similar s-a petrecut, în noaptea de joi spre vineri, într-o parcarea din Slatina, unde două autoturisme au fost cuprinse de flăcări.

Focul a pornit de la una dintre maşini, s-a extins apoi la cea de a doua, o a treia fiind şi ea uşor afectată.

Proprietarul unuia dintre autoturisme a suferit un atac de panică, primind îngrijiri medicale.

La intervenţie au fost trimise două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj medical SMUD. Incendiul a fost stins în mai puţin de o oră.

Potrivit România TV, în acest caz se suspectează un atac mafiot.

Un eveniment similar s-a petrecut, în noaptea de joi spre vineri, într-o parcarea din Slatina, unde două autoturisme au fost cuprinse de flăcări. Una dintre mașini a ars aproape în totalitate. Cealaltă a suferit, și ea, pagube importante.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau cu improvizații, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, sublocotenentul Alin Băsăşteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here