Liberalii încep schimbarea șefilor de instituții publice din Olt. Primul pe listă, Inspectoratul Școlar

Liberalii olteni au stabilit pe cine vor trimite la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Olt, aşteptându-se ordinele de numire semnate de ministrul Monica Anisie.

Potrivit unor surse, inspector şcolar general va fi numită Daniela Ţîrcomnicu (foto centru), director adjunct al Colegiului Metalurgic din Slatina. Aceasta îl va înlocui pe consilierul judeţean Adrian Bărbulete.

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PNL Olt, Luminiţa Popescu, va fi numită pe funcţia de inspector şcolar general adjunct deţinută de Mariana Gheorghe, în timp ce în locul lui Liviu Mitroi va fi numit Victor Iacobescu, profesor de limba română la Colegiul Naţional „Radu Greceanu” din Slatina, care a mai ocupat această funcţie pe vremea Guvernului Cioloş.

Adrian Bărbulete ocupă funcţia de inspector şcolar general al ISJ Olt din anul 2017. El lucrează de la bine de şapte ai în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt. În perioada 2010-2012 a fost inspector dezvoltarea resurselor umane, iar din 2012 până în 2017, inspector pentru management instituţional.

Tot din 2017 este inspector şcolar general adjunct şi Mariana Gheorghe. Dumitru Liviu Mitroi a fost numit în funcţia de inspector şcolar general adjunct al ISJ Olt abia în luna septembrie a acestui an. El i-a luat locul Floricăi Grecu. Anterior Liviu Mitroi a fost director al Liceului Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal, una dintre unităţile cu cele mai bune rezultate la examenele de sfârşit de an.

Sursa: gazetanoua.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here