Viorica Dăncilă, la Buzău: „Avem obligația să venim în fața românilor să le spunem ce am făcut în mandatul nostru”/ FOTO+VIDEO

Președintele PSD Viorica Dăncilă, președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu, președintele executiv al PSD Eugen Teodorovici și secretarul general al PSD Mihai Fifor au făcut duminică, 17 noiembrie 2019, o vizită în județul Buzău. Aceștia au fost însoțiți de Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii, primarul municipiului Buzău Constantin Toma și președintele CJ Buzău Petre Emanoil Neagu.

Candidatul PSD la Preşedinţia României, Viorica Dăncilă, a declarat duminică la Buzău că va da curs oricărei dezbateri şi că refuzul actualului preşedinte denotă faptul că îi este frică să iasă în faţa românilor.

“Am dat un răspuns pozitiv invitaţiei trimise de către TVR, voi spune ‘Da’ oricărei dezbateri pe care o acceptă preşedintele României, consider că este o datorie a noastră, a candidaţilor, respectul pe care îl arătăm cetăţenilor români de a participa la această dezbatere. Cred că fiecare dintre noi, vând în vedere că am obţinut funcţii înalte în statul român, avem obligaţia să venim în faţa românilor să le spunem ce am făcut în mandatul nostru sau dacă nu am nimic, cum este cazul candidatului Iohannis, nu a făcut nimic şi a fost plătit cinci ani de zile din banii cetăţenilor, să venim cu un proiect, un plan al nostru de ţară, pentru că aşa a fost de fiecare dată şi acest lucru arată respectul pe care îl arătăm românilor”, a declarat Viorica Dăncilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here