Pro România Olt a ajuns la mila PRM după ce fostul coordonator Dan Silvian a lăsat partidul fără sediu

Pro România Olt a ajuns la mila filialei județene a PRM, care îi găzduiește în sediul său pe oamenii lui Victor Ponta, rămași fără sediu după ce fostul coordonator județean Silvian Dan, dat la o parte din fruntea organizației, a renunțat la contractul spațiului pe care în închiriase, în calitate de persoană fizică, pentru partid.

Fostul sediu al Pro România se în imobilul pe care SC Aceti SRL îl deține pe strada Lipscani, iar acum, după ce Silvian Dan a renunțat la spațiu, noul președinte al partidului a găsit înțelegere la PRM Olt, care îi lasă pe oamenii lui Ponta să se folosească de o parte din spațiul pe care îl deține pe strada Aleea Florilor.

„Deocamdată, suntem în căutare pentru că sediul de pe strada Lipscani nu era pe partid, ci pe persoană fizică, al lui Silvian Dan. Acum folosim sediul împreună cu cei de la PRM, până când vom găsi o soluţie. O să punem şi o siglă, la sediul PRM”, a declarat, pentru gazetanoua.ro, preşedintele Pro România Olt, deputatul Mihai Niţă.

Toate acestea s-au întâmplat după ce Mihai Niță, fost președinte al ALDE Olt, a părăsit tabăra lui Călin Popescu Tăriceanu în favoarea Pro România, unde a fost pus de Ponta șef la Olt, în locul celui care a construit organizația de la zero, Silvian Dan.

„Este ceva de neînţeles, eu i-am propus să fim amândoi. Dar am văzut că îşi vede de treaba lui, fără să mă consulte, fără să mă întrebe. L-am întrebat ce se întâmplă, ne-am întâlnit într-o seară şi a făcut foarte urât: ce cauţi aici, că e partidul meu? Nu intră nimeni aici! Mi-a spus că dacă vin eu la Pro România, el nu mai poate să lupte cu PSD. El, de când era mic, îşi dorea să elimine PSD-ul la Olt. I-am spus că aşa ceva nu se poate, că fiecare partid îşi face politica lui. M-am dus şi i-am spus domnului Ponta că nu mă pot integra acolo la Olt. Domnul Ponta s-a enervat şi le-a retras împuternicirea şi lui Silvian Dan şi lui Marin Gubandru, că am înţeles că erau amândoi. Partidul va continua şi cred că vom face o treabă bună”, a mai declarat, tot pentru gazetanoua.ro, Mihai Niță.

În contrapartidă, Silvian Dan afirmă că Niță a vrut să fie nu pe picior de egalitate cu el, ci șef peste tot ce construise el în Olt.

„Eu i-am propus să fim toți trei coordonatori (Silvian Dan, Marin Gubandru și Mihai Niță n.r.), dar el nimic, a vrut să fie coordonatorul peste alți coordonatori. Eu am construit organizația de la zero într-un context foarte greu, că Victor Ponta ataca atunci liderii PSD, iar oamenilor de aici le era frică. Am cheltuit resurse, am avut niște procente la alegeri, și acum să vină el și să ia totul pe tavă. Așa nu se poate”, a declarat Silvian Dan.

Acesta mai spune că sediul de pe Lipscani îl închiriase pe persoană fizică pe o perioadă de șase luni, după care avea de gând ca, înainte de alegerile locale, să închirieze un alt spațiu în partea de sus a orașului, într-o zonă în care sediul partidului să fie mai vizibil.

Silvian Dan mai spune că este posibil ca, peste câteva zile, să demisioneze din Pro România, afirmând că gestul său va fi urmat de mulți alți membri ai partidului.

1 COMENTARIU

  1. Cum sa sa se lupte Silvian Dan cu PSD la OLT? Ca daca ii dadeau aia o basina, il poleiau din cap pana in picioare de nici cainele de acasa nu il mai recunostea/mirosea. Si Guby evazionistul ce mai vrea? Sa stea dracu cuminte ca il pitesc astia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here