Dâmbovița: O elevă ar fi fost agresată sexual de profesorul de sport. Poliția face anchetă

E anchetă într-o şcoală din Dâmboviţa. Un profesor de sport este acuzat că ar fi agresat sexual o elevă de clasa a VIII-a. Poliţia a deschis o anchetă, după ce a fost sesizată de către tatăl fetei, informează B1 TV.

Este scandal la o şcoală din judeţul Dâmboviţa. O elevă de clasa a opta a reclamat că directorul şcolii, care îi este şi profesor de fizică, a încercat să o agreseze. S-ar fi întâmplat chiar în biroul acestuia, unde eleva ar fi mers pentru a-l întreba de ce a primit notă mică pentru un proiect.

Dâmbovița: O elevă ar fi fost agresată sexual de profesorul de sport. Poliția face anchetă

Eleva a stat câteva ore bune în biroul directorului apoi, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, s-a îndreptat înspre sala de clasă unde a mai stat la cursuri încă două ore, povestesc profesorii. Părinţii au suferit un şoc când au auzit ce s-a întâmplat şi au ajuns la spital. Între timp, tatăl minorei a mers la poliţie pentru a depune o plângere pe numele cadrului didactic.

Profesorul s-a trezit cu poliţia la uşă. El a fost dus la secţie pentru audieri. Până acum, conducerea unităţii de învăţământ nu a oferit nicio reacţie în acest caz.

Cercetările în acest caz au fost preluate de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here