Primăria Slatina interzice accesul autovehiculelor pe strada Carol I în noaptea de după alegeri

În vederea organizării şi desfăşurării procesului electoral pentru alegerea preşedintelui României – turul II în cele mai bune condiții, prefectul de Olt, Angela Nicolae, a solicitat Primăriei Slatina interzicerea accesului vehiculelor, în noaptea de 24 spre 25 noiembrie 2019, pe strada Carol I din Slatina, care duce spre sediul Biroului Electoral Județean, după închiderea secțiilor de votare.

La rândul său, primarul Slatinei, cu avizul favorabil al Poliției Municipale, a emis dispoziția de aprobare a interzicerii accesului vehiculelor pe strada Carol I, din seara zilei de 24 noiembrie, începând cu ora 21.00, până a doua zi, la ora 06.00.

„Precizăm că vor avea acces numai vehiculele implicate în activitatea de desfășurare a procesului electoral, precum și cele ale riveranilor”, se arată într-un comunicat de presă al prefecturii.

Reamintim că sediul Biroului Electoral Județean nr.30 Olt, unde vor fi predate toate materialele utilizate în cadrul procesului electoral, este în municipiul Slatina, strada Strehareți nr.150 (în incinta fostului Liceu Agricol).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here