Primarul Balșului are INTERDICȚIE să îl însoțească, azi, pe premierul Ludovic Orban în incinta SMR. Care e motivul

Primarul liberal aș orașului Balș, Mădălin Teodosescu, are interdicție să îl însoțească pe premierul Ludovic Orban, care va sosi în această după-amiază în Olt, în incinta SMR, acolo unde are birourile constructorul care va executa lucrările la tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova – Slatina – Pitești. Orban vine în Olt pentru a vizita șantierul drumului expres  după ce, joi, el a semnat ordinele de începere a lucrărilor.

Cel care îi interzice primarului din Balș să calce în incinta SMR este chiar directorul general al companiei, Ion Ciucă, acesta anunțându-i pe oficialii liberali că Mădălin Teodosescu are interdicție să intre în societate.

Contactat de OLT-ALERT, directorul SMR a spus motivul acestei decizii este că primarul Balșului a cerut de cinci ori falimentul SC Subansambluri Material Rulant (SMR) SA și că din această cauză nu este binevenit în incinta companiei. Dacă, totuși, edilul va risca să intre ascunzându-se în vreunul dintre autoturismele cu care vor sosi oaspeții, el se va pune într-o situație neplăcută, pentru că va fi dat afară de paznicii fabricii.

„Eu l-am rugat pe domnul primar – și am vorbit cu toată lumea, l-am anunțat și pe domnul deputat Gigel Știrbu – să nu se pună într-o situație neplăcută, pentru că ne-a cerut falimentul de cinci ori. Noi suntem într-o situație critică de cinci ani din cauza lui, motiv pentru care el a înțeles în acești cinci ani de zile că nu poate să intre la noi; suntem o societate privată și nu poate intra. Deci noi suntem acum în reorganizare judiciară pe cererea dânsului de faliment. De cinci ori a cerut familemtul companiei noastre, nu o dată. A avut el o problemă cu SMR, nu știm ce l-a deranjat așa de tare. Eu am dat dispoziție clară la cei de la pază, dar am vorbit și cu domnul deputat Știrbu și cu toată lumea și, în cazul în care domnul primar intră cu vreo mașină și nu este văzut, paza va merge și îl va scoate afară din incintă companiei. Este o listă cu cinci persoane care nu pot intra în incinta societății și dânsul figurează pe această listă”, a declarat Ion Ciucă.

Reamintim că primarul se află azi, la venirea premierului României, și într-o altă situație ingrată, după ce, de ieri, el este cercetat penal pentru lovire sau alte violențe în urma agresării unui tânăr pe stradă, acesta susținând că edilul l-a lovit și că i-a distrus telefonul cu care filma pe un spațiu public.

_______________

Premierul Ludovic Orban vine, vineri, în Olt, pentru a vizita șantierul tronsonului doi al Drumului Expres Craiova – Pitești, după ce, joi, el a semnat ordinele de începere a lucrărilor.

Ludovic Orban va fi însoțit de ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Nicolae Bode, de ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuț Stroe, și de șeful Cancelariei primului ministru, Ionel Dancă.

De asemenea, la eveniment vor participa deputatul de Olt Gigel Știrbu și parlamentarii liberali de Dolj.

Potrivit programului oficial, la ora 13.30 premierul va purta discuții cu antreprenorul care va executa lucrările, la ora 13.50 începe vizita șantierului – situat lângă Drumul Județean 644, nu departe de intersecția acestuia cu DN65 -, iar la 14.30 va susține o conferință de presă.

Surse politice susțin că momentul ales are legătură directă cu campania electorală în favoarea candidatului PNL, Klaus Iohannis.

Proiectul a fost demarat de Guvernul Dăncilă, în timpul căruia au fost organizate licitațiile, desemnați constructorii și alocați primii bani pentru demararea lucrărilor.

2 COMENTARII

  1. Felicitari dle Orban pt inceperea lucrarilor la drumul expres. Guvernul Dancila au mintit referitor la acest drum aducand utilaje in zona si le-a lasat acolo 3 luni fara sa faca ceva in perioada alegerilor. PSD-istii ziceau ca au dat drumul deja la lucrari dar eu care treceam zilnic pe acolo vedeam cum erau doar 2 paznici la acele utilaje. Asa a mintit PSD si iata fe ce suntem prostii europei. Nu mai trebuiesc bagati in seama asemenea hoti si mincinosi.

  2. Zicea tuta de Olguta ca nu o sa mai vedeti niciodata drumul expres Pitesti Craiova, de parca cu vacuta Dancila l-am vazut vreodata. Acum cum este Olguta? Ei stiau ca nu o sa semneze niciodata inceperea constructiei drumului si de aceea dar acum sunt curios ce zice tuta de Olguta. Are si multe realizari in cariera ei sa vedeti tigania din Craiova dar de fapt in tot sudul tarii care voteaza cu PSD este de cacat. Desteptati-va oltenilor ca o sa ramaneti codasii tarii cu javrele astea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here