Primarul Balșului, Mădălin Teodosescu (PNL), cercetat penal pentru lovire și distrugere după ce a agresat un tânăr pe stradă/ VIDEO

Foto: ziaruldeolt.ro

Polițiștii i-au întocmit primarului PNL al Balșului, Mădălin Teodosescu, un dosar penal pentru lovire sau alte violențe după ce edilul a agresat și insultat, joi după-amiază, un tânăr în plină stradă. Întreaga scenă a fost filmată de victimă, care se afla în live pe Facebook în momentul agresiunii.

Potrivit polițiștilor, agresiunea ar fi avut loc pe strada Nicolae Bălcescu din Balș.

„La data de 21 noiembrie, în jurul orelor 17.00, un bărbat de 33 de ani din orașul Bals, a sesizat prin plângere scrisă faptul că, în cursul aceleași zile, în jurul orelor 16.00, în timp ce se afla pe strada Nicolae Bălcescu din localitate ar fi fost victima unei agresiuni.

Bărbatul a declarat că, în timp ce filma pe spațiul public, lângă acesta a venit un bărbat de 49 de ani, primarul orașului Balș, care l-ar fi lovit și i-ar fi distrus telefonul mobil.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe si distrugere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Întreaga scenă a fost filmată de victimă, Ovidiu Tănase, care se afla în live pe Facebook în momentul agresiunii. El filma cu telefonul mobil o femeie care își manifesta nemulțumirea față de președintele României. În acel moment a intervenit primarul, tânărul reproșându-i acestuia că nu a făcut nimic pentru cetățeni de când conduce administrația orașului. Pe imagini se vede cum edilul, iritat, îl lovește pe tânăr, trântindu-i telefonul.

„Domnul primar al oraşului Balş m-a agresat în public, a dat în mine, mi-a căzut telefonul din mână. Nu este nicio problemă, o să-i facem plângere domnului primar pentru că nu se poate așa ceva. Am vorbit cu o femeie care nu e mulţumită de ceea ce a făcut preşedintele ţării şi domnul primar mi-a dat peste telefon şi m-a agresat în public. Toată lumea e martor, am fost live pe Facebook. Asta e, o să răspundă penal pentru fapta lui”, spune tânărul agresat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here