Doi morţi şi patru răniţi în urma unui accident în lanţ/ UPDATE

Sursa foto: romaniatv.net

UPDATE: O a doua persoană dintre cele trei găsite încancerate a fost declarată decedată. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Ştirea iniţială:

Accidentul s-ar fi produs pe fondul neatenţiei la volan şi al condiţiilor meteo nefavorabile, una dintre maşinile implicate fiind proiectată pe contrasens.

“Conducătorul unui autoturism care se deplasa pe banda de lângă acostament a prins acostamentul la trecerea pe lângă un microbuz care circula pe banda de lângă axul drumului, după care a intrat în coliziune faţă – spate cu un autovehicul cu remorcă. Acesta a fost proiectat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu alte două autovehicule”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea.

Cinci persoane au fost rănite şi una a murit în urma accidentului în lanţ.

“Patru echipaje din Detaşamentul de Pompieri Focşani au intervenit la un accident rutier produs pe E 85, pe centura municipiului Focşani, în care au fost implicate patru autoturisme şi în urma căruia au rezultat şase victime, dintre care trei victime încarcerate. O victimă de sex feminin prezenta semne incompatibile cu viaţa. Alte cinci victime, patru bărbaţi şi o femeie, au fost transportate la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

Circulaţia pe centura municipiului Focşani este în continuare blocată pe ambele sensuri de mers, traficul fiind deviat prin oraş, pe strada Revoluţiei, cu ieşire pe strada Brăilei.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here