O nouă DISPARIȚIE în Olt/ O minoră de 13 ani, din Caracal, a dispărut dintr-un centru de protecție socială din Slatina

Polițiștii din Olt caută o minoră de 13 ani, din municipiul Caracal, care, sâmbătă seară, a părăsit centrul de protecție socială din municipiul Slatina în care se afla și nu a revenit.

Potrivit polițiștilor, în seara zilei de 23 noiembrie, ora 20:15, angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție Copilului Olt, au sesizat faptul că, ZAMFIR FLORENTINA, de 13 ani, beneficiară a măsurii de protecție socială a  Centrul de zi pentru minori, din municipiul Slatina, a părăsit centrul fără acordul personalului, iar până în prezent nu s-a întors.

Semnalmente fetei sunt următoarele: înălţime 1,50-1,55 m, greutate 40 kg, ochi verzi, păr blond tuns până la umeri, fără semne particulare.

La data plecării purta un pulover albastru, blugi albaștrii peste care avea o rochie galbenă cu verde, iar în picioare purta teniși negrii.

„Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!”, se arată într-un comunicat al Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here