Tânărul prins după ce a tâlhărit o sală de jocuri din Caracal a EVADAT de sub nasul polițiștilor. Cum arată fugarul

Tânărul de 22 de ani prin în această dimineață de polițiști după ce a tâlhărit o sală de jocuri de noroc a evadat din arestul Poliţiei Caracal. Inspectoratul General al Poliţiei Române a dispus o anchetă internă la Poliţia Caracal, în timp ce agenţii îl caută pe infractor.

„În urmă cu aproximativ 15 minute, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie din această dimineață a fugit din sediul Poliției Municipiului Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Tâlhăria a avut loc duminică dimineață, la o sală de jocuri de noroc din Caracal, de unde un tânăr, după ce a amenințat-o pe casiera unității, a plecat cu o mare sumă de bani.

Autorul a fost identificat și prins la scurt timp, fiind dus la sediul Poliției Caracal, pentru audieri.

Sursa foto: romaniatv.net

„În această dimineață, în jurul orei 07.30, am fost sesizați despre faptul că într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Caracal ar fi avut loc o tâlhărie.

Din primele cercetări se pare ca un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc, ar fi amenințat casiera localului respectiv, solicitându-i banii din seif.

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost identificat și în prezent este la sediul Poliției Municipiului Caracal, unde este audiat de către polițiști”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Acum, toți polițiștii din Olt îl caută pe tânărul care a reușit să evadeze. „Forţe sporite din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt sunt angrenate în activități de căutare”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here