Mama Luizei, Monica Melencu, va fi primită, vineri, la Cotroceni, de un consilier al lui Klaus Iohannis

Mama Luizei Melencu, Monica Melencu, va fi primită de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Întâlnirea va avea loc vineri, 29 noiembrie. Anunțul a fost făcut chiar de Klaus Iohannis, în cadrul întâlnirii cu jurnaliștii după ședința CSAT. „Am rugat un consilier să o primească pe doamna Melencu”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele României a luat această decizie după ce, marți, mama Luizei, Monica Melencu, a lansat un apel disperat către Klaus Iohannis, cerându-i președintelui să discute în CSAT cazul dispariției fiicei ei.

“Din câte am inteles miercuri Klaus Iohannis face şedinţă cu CSAT. Îl rog să ia în calcul şi cazul fiicei mele. E un apel disperat. Cine ma poate ajuta, vreau sa merg la dansul în audienţă. Vreau sa aflu adevarul ce s-a intamplat cu Luiza”, a declarat Monica Melencu, într-o intervenţie telefonică la România TV.

___________________

Încă un bărbat din Caracal, apropiat al lui Gheorghe Dincă, a fost reţinut, miercuri, de DIICOT, în dosarul privind dispariţia Luizei Melencu. Bărbatul, acuzat de violarea Luizei, se numește Ștefan Risipiceanu, este vecin al lui Dincă, și a violat-o pe Luiza Melencu în aprilie 2019, în ziua în care monstrul din Caracal a răpit-o și sechestrat-o pe tânăra de 18 ani.

„Inculpatul făcea parte din anturajul inculpatului Dincă Gheorghe şi era folosit de către acesta, ocazional, la diverse munci în gospodărie. La explicațiile oferite de către inculpatul Dincă Gheorghe în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reţinut i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de astfel de relaţii cu Melencu Mihaela Luiza.

În aceste împrejurări, pentru a-şi conspira faptele, inculpatul Dincă Gheorghe a fost de acord. Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheorghe, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate”, a spus șefa DIICOT, Giorgiana Hosu.

Când a aflat că fiica ei a fost violată de un al doilea bărbat, Monica Melencu a leșinat.

Reamintim că bărbatul reținut miercuri, Ştefan Risipiceanu, după arestarea lui Gheorghe Dincă a apărut în mai multe interviuri televizate. În aceste interviuri, jurnaliștii au observat că Risipiceanu avea arsuri întinse pe ambele mâini. Întrebat de unde avea aceste răni, el a spus că le avea de la soare.

Șefa DIICOT spune că, până la sfârșitul acestui an, ancheta în cazul Caracal va fi finalizat, iar dosarul va fi trimis în instanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here