Un autoturism a luat foc în mers la ieșire din Caracal. În mașină se aflau două persoane

Un autoturism în care se aflau două persoane a luat foc în mers la ieșire din Caracal spre Drăghiceni.

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Caracal. Din fericire, cele două persoane care se aflau în autoturism au reușit să se salveze, părăsinde mașina la timp.

Citește și Accident GRAV în Olt: Un tânăr de 24 de ani, angajat al Bazei NATO, a murit!/ Imagini FOTO și VIDEO de la fața locului

„Pompierii Detașamentului Caracal au intervenit, joi seară, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pe Drumul European 70, la ieșirea din municipiul Caracal spre localitatea Drăghiceni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

Autoturismul se afla în mers în momentul izbucnirii incendiului, iar cele două persoane care se aflau în acesta au reușit să se evacueze în siguranță.

La sosirea pompierilor, autoturism ardea generalizat, cu flacără deschisă și degajări mari de fum”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

În urma incendiului autoturismul a fost distrus în totalitate.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here