Niculae Bădălău, derapaj grav la adresa românilor din Diaspora: ”700.000 sunt legali. Restul până la 3-5 milioane sunt fetele alea de le duc ăștia”

Sursa foto: b1.ro

UPDATE: Niculae Bădălău vine cu explicații după declarația controversată la adresa românilor din Diaspora. Senatorul PSD susține că nu a fost vorba despre o exprimare ”nefericită” și că afirmația sa a fost scoasă din context. El a declarat despre românii din diaspora că ”700.000 sunt legali. Restul până la 3-5 milioane sunt fetele alea de le duc ăștia”.

“Eu cred că într-o democrație poți să spui ce gândesti. Din cei 5 milioane sau câți sunt, sunt și oameni care nu ne fac cinste. Încalcă legile țărilor respective. (…) Eu nu am generalizat. Nu încercați să interpretați altfel. (…) Exprimarea nu e nefericită. E scoasă din context. Eu îi respect pe marea majoritate (a romanilor din diaspora – n.r.). Dacă s-a înțeles altceva decât ce am vrut să spun, regret. Nu mi-a plăcut niciodată demagogia. Lucrurile ar trebui spuse corect. Discuția este cu totul și cu totul scoasă din context”, a declarat Nicuale Bădălău, la Antena 3.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a avut un nou derapaj grav la adresa românilor din Diaspora.

Potrivit unei înregistrări video publicate de Giurgiu Acid, Bădălău a declarat că doar o mică parte dintre românii din străinătate sunt ”legali”, iar resul sunt ”fetele alea de le duc ăștia”.

„Ei au 700.000 de oameni avem care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia”, a spus Bădălău, potrivit înregistrării citate.

Nu este prima dată când numele lui Bădălău este legat de declarații scandaloase la adresa Disporei. În vara lui 2018, în mediul online a apărut o înregistrare video de la o petrecere unde un cântăreț de manele urează sănătate „pentru nașul Nicu Bădălău și pentru tot PSD-ul”, după care cântă o melodie cu versurile „să vină Diaspora, că noi ne p…m pe ea”. Autenticitatea imaginilor a fost confirmată de social-democrat. Bădălău a precizat însă că dezaprobă acel mesaj.

Niculae Bădălău, derapaj grav la adresa românilor din Diaspora: ”700.000 sunt legali. Restul până la 3-5 milioane sunt fetele alea de le duc ăștia”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here