PSD propune vot pentru abrogarea recursului compensatoriu și anularea pensiilor speciale

PSD a cerut în ședința Biroului Permanent ca abrogarea recursului compensatoriu, dar și anularea pensiilor speciale să se regăsească la votul final de miercuri. Mișcarea celor din PSD vine în ziua în care PNL a anunțat că își va angaja răspunderea pe abrogarea recursului compensatoriu.

Social-democrații și-au schimbat strategia după pierderea alegerilor prezidențiale și încearcă să câștige capital de imagine cu două teme importante enunțate de PNL: abrogarea recursului compensatoriu și anularea pensiilor speciale.

Liderul grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis, a cerut în ședința Biroului Permanent ca proiectele de lege ce vizează recursul compensatoriu și pensiile speciale să intre la votul final de miercuri, sub rezerva primirii Raportului. Comisia juridică ar trebui să elaboreze mâine, pe repede înainte, cele două rapoarte pentru ca deputații să poată vota aceste proiecte peste două zile.

“Dacă toți spun că trebuie să renunțăm la aceste legi, noi le dăm posibilitatea celor de la PNL să voteze alături de noi”, au spus surse din conducerea PSD.

Citește continuarea pe romania.europalibera.org

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here