Scandal la audierea lui Gheorghe Dincă. Avocatul Tonel Pop: M-a ameninţat, întreba dacă am fete să le violeze, procurorii se amuzau

Sursa foto: g4media.ro

Gheorghe Dinca a fost scos din nou din arest şi dus la audieri în dosarul răpirii Luizei şi Alexandrei. La audiere au participat şi avocaţii familiei Melencu, rudele Luizei. Prezenta acestora şi reclamaţiile lor legate de faptul că procurorii nu i-ar fi luat declaraţii lui Dincă, ci s-ar fi rezumat la a prelua noi date din carnetul în care Dincă face notiţe în arest, l-ar fi enervat pe Gheorghe Dincă, potrivit avocatului Tonel Pop. Apăratorul familiei Melencu a povestit, într-o intervenţie telefonică la România TV, că Gheorghe Dincă ar fi sărit să-l bată şi că l-ar fi întrebat dacă are copii, fete pe care să le violeze. Scena s-ar fi petrecut de faţă cu procurorii, care se amuzau, acuză Tonel Pop. 

“Gheorghe Dincă ne-a intrebat daca avem fete sa le violeze, de fata cu procurorii si acestia se amuzau. Voi face noi plangeri penale, nu am ajuns sa ma ameninte Dinca, sa ma intrebe daca am fete si procurorii sa se amuze. Facem apel la presedinte si premier sa ne primeasca in audienta”, a declarat avocatul Tonel Pop, la România TV.

Şi mama Luizei Melencu a declarat, la România TV, că îl roagă pe preşedintele Klaus Iohannis şi pe premierul Ludovic orban să-şi facă timp şi să-i primească în audienţă.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here