Gigel Știrbu atacă AGERPRES după ce agenția a preluat mesajul lui Dragnea de Ziua României

Deputatul liberal de Olt Gigel Știrbu atacă Agenţia Natională de Presa AGERPRES după ce aceasta a preluat, de pe pagina de socializare a lui Liviu Dragnea, mesajul acestuia pentru țară de Ziua Națională a României, mesaj în care fostul președinte al Camerei Deputaților se victimizează, pozând în omul băgat în pușcărie pe nedrept.

Pentru aceasta, parlamentarul liberal va solicita AGERPRES un punct de vedere oficial.

„Cum este posibil ca tocmai de Ziua Națională a României, Agenția Națională de Presă să preia de pe rețeaua de socializare postarea unui pușcăriaș?

Cu ocazia zilei de 1 decembrie, Liviu Dragnea a trimis un mesaj de pe propria pagina de Facebook, din Peniteniciarul Rahova, unde este încarcerat. Dar nu înțeleg motivele pentru care agenția de presă Agerpres l-a publicat pe site-ul oficial de știri! Am condamnat de nenumărate ori subordonarea instituţiilor statului prin tot felul de subterfugii şi nu sunt de acord sub nicio formă cu transformarea instituţiilor media în unelte politice. Este clar că instituțiile statului trebuie depesedizate de urgență, pentru ca în România secolului XXI, să nu se mai întâmple astfel de situații jenante!

Voi solicita un punct de vedere oficial din partea conducerii instituției Agerpres legat de acest subiect!”, a scris, luni, pe pagina sa de socializare, Gigel Știrbu.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, încarcerat în penitenciarul Rahova, a transmis duminică, pe Facebook, un mesaj inedit.

“La mulți ani, România!

Țara mea dragă,

Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață.

De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică.

Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!

Mi-am dorit să te văd puternică, să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții. Mi-am dorit să văd cum bătrânii tăi își recapătă demnitatea, cum în tinerii tăi reînvie speranța unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit să ne păstram pădurile acolo unde le e locul și nu în buzunarele exportatorilor străini de cherestea. Mi-am dorit să văd câmpurile din România pline de grâne și economia românească cum crește, mi-am dorit să le arăți tuturor celor care se îndoiesc de tine că tu poți!

Tu poți fi tot ceea ce nu te-au lăsat niciodată să devii, tu poți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi!

Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine.
Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!

La mulți ani, România!”, a transmis Liviu Dragnea pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here