Ciolacu, despre PSD: „Eu nu sunt tătucul acestui partid”. Ce sancțiune a primit Niculae Bădălău pentru jignirile aduse Diasporei

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat că Niculae Bădălău nu mai face parte din niciun for de conducere al partidului la nivel central. El a admis că declarația colegului său despre Diaspora a afectat foarte mult formațiunea politică. 

„A fost una dintre priorități, să discutăm ieșirea nefericită, gravă a colegului meu Niculae Bădălău. S-a votat o sancțiune: nu mai face parte din niciun for de conducere al partidului la nivel central, urmând ca organizația Giurgiu să aibă discuții în interiorul său și să ia o decizie. Totuși, trebuie să existe și independența organizațiilor județene. Oricum, ce știu cu tărie e că PSD-ului i-a făcut foarte mult rău acea declarație, chiar dacă dânsul ne-a explicat contextul acelei declarații”, a afirmat Ciolacu, la finalul ședinței CEx de miercuri.

El a mai spus că atât timp cât va fi la conducerea PSD, ar putea exista suspendări din partid, dar în niciun caz nu vor mai fi excluderi, „ba chiar intenționez să aduc oamenii care au fost excluși pe nedrept”.

„Eu nu sunt tătucul acestui partid”, a mai ținut să precizeze Marcel Ciolacu.

Niculae Bădălău e personaj principal într-un scandal de proporții, după ce a spus că sunt 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here