Șeful PNL Olt, Liviu Voiculescu, n-a putut scăpa de afacerea cu păcănele, de care a vrut să se debaraseze

Încercarea președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, de a scăpa de afacerea cu păcănele care nu cade deloc bine pe imaginea sa publică, mai ales că i-a generat și acuzații extrem de grave pentru care a fost trimis în judecată, a eșuat. 

Gurile rele spun că unuia dintre acționarii societății care administrează afacerea, SC Markus Games SRL, nu i-ar fi mirosit tocmai bine manevra ce urma să fie făcută și i-ar fi stricat socotelile șefului PNL Olt, cerând ca firma să rămână în vechea formulă de acționariat.

Așa că, vrând-nevrând, firma rămâne un soi de piatră de moară agățată de imaginea liderului liberal, chiar dacă nu el este acționar în companie, ci soția sa, și chiar dacă aduce venituri substanțiale familiei (dacă în 2017 Markus Games SRL înregistra un profit net de 850.699 lei, în 2018 profitul aproape că s-a dublat, ajungând la aproape 1,5 milioane de lei).

Vorba potrivit căreia „banii n-aduc fericirea” i se potrivește mănușă președintelui PNL Olt, pentru că ei i-au adus un proces cu acuzații foarte grave. Deși, după cum arătam, el nu figurează în documentele companiei, Liviu Voiculescu a fost trimis în judecată de DIICOT, într-un dosar cu mai mulți inculpați, în sarcina sa fiind reținute infracțiunile de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, conflict de interese, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc. Achitat în primă instanță, procesul a fost reluat de la zero după ce Curtea de Apel Craiova a casat sentința și a trimis dosarul spre rejudecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here