Scurgere de gaze în Secția Psihiatrie a Spitalului Slatina. Pompierii au evacuat mai mulți bolnavi și cadre medicale/ FOTO

Pompierii din Slatina au fost anunțați că în Secția Psihiatrie de pe strada Drăgănești a Spitalului Județean de Urgență Slatina ar fi un miros puternic de gaze. Preventiv, au fost evacuați mai mulți bolnavi internați în secție și cadre medicale.

„Am fost sesizați că există miros de gaze în incinta Spitalului de Psihiatrie de pe strada Drăgănești din Slatina. Momentan, nu avem confirmarea că este vorba de gaze. Echipajul CBRN face măsurătorile specifice în incinta spitalului. Au fost anunțați și reprezentanții furnizorului de gaze.

Preventiv, au fost evacuați 14 pacienți și două cadre medicale de la parter și etajul întâi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, maiorul Cornel Gogolan.

A fost oprită alimentarea cu gaze de către echipa Distrigaz, au fost aerisite încăperile cu scurgeri de gaze, iar in jurul orelor 16.00 persoanele evacuate au fost conduse în saloane.

„Echipajul CBRN rămas la monitorizare este și în acest moment la fața locului. Au fost remediate defecțiunile la instalația de alimentare cu gaze și a fost reluată alimentarea”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here