Paul Stănescu le-a mulțumit oltenilor pentru că au ieșit în număr mare la vot

Președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, secretar general interimar al PSD, a ținut, joi, la Slatina, o conferință de presă în care le-a mulțumit oltenilor pentru că au ieșit în număr mare la vot la alegerile prezidențiale și, în special, celor care au ales să voteze candidatul PSD.

Stănescu a spus că ceea ce s-a întâmplat la alegerile trecute în Olt scoate în evidență faptul că oamenii au încredere în Partidul Social Democrat.

„Vreau să le mulțumesc oltenilor noștri pentru că au ieșit în număr foarte mare la vot, și în mod special le mulțumesc celor care au votat cu Partidul Social Democrat. Asta înseamnă că oltenii au încredere în noi, că nu i-am dezamăgit, și ceea ce le promitem, în numele organizației județene a PSD Olt, este că nu îi vom dezamăgi niciodată, așa cum am și făcut de-a lungul timpului, de când eu sunt președinte al organizației. 

Cel mai important este să te ții de cuvânt, pentru că faptele sunt mai importante decât vorbele”, a declarat președintele PSD Olt.

Rezultatul întregistrat de social-democrații olteni la alegerile prezidențiale ar oglindi și lucrurile bune pe care administrația publică județeană le-a făcut, în ultimii trei ani, în județ.

„Așa cum se știe, în județul Olt s-au întâmplat foarte multe lucruri bune, și în primul rând este meritul președintelui Consiliului Județean, domnul Marius Oprescu, care a reușit în această perioadă să atragă nu numai fonduri guvernamentale, ci și multe fonduri europene. Și într-adevăr, în ultimii trei ani de zile județul nostru s-a schimbat foarte mult în bine, spun eu.

Sigur că multe încă multe de făcut, nu am reușit să facem atât cât ne-am dorit, dar este o schimbare în bine la nivelul județului, cel puțin în ceea ce privește infrastructura”, a concluzionat Paul Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here