Două femei, găsite moarte la domiciliul unui bărbat din Dolj. Principalul suspect, audiat

Două femei au fost găsite moarte, sâmbătă, în gospodăria unui bărbat din localitatea Plenița, județul Dolj. Una dintre femei a fost găsită carbonizată în curte, alta, mama bărbatului, era moartă în casă. Principalul suspect este audiat de polițiști, relatează Mediafax.

Potrivit G4Media, bătrâna găsită parțial carbonizată ar fi fost incendiată chiar de suspect, care a aruncat cu benzină pe ea și i-a dat foc, întrucât o bănuia că este vrăjitoare.

IPJ Dolj anunță că polițiștii au fost sesizați, sâmbătă, de un localnic din Plenița că vecina sa a fost găsită parțial carbonizată în curtea unui bărbat din localitate.

„La fața locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că o femeie de 83 de ani, din localitate, a fost găsită decedată, parțial carbonizată, în curtea unui bărbat de 43 de ani, din Plenița, care se află în acest moment în custodia poliției”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

De asemenea, în urma verificărilor făcute de polițiști, în locuința bărbatului a fost găsită mama acestuia, de 65 de ani, moartă. Femeia nu prezenta urme de violență. În urma necropsiei se va afla cu exactitate cauza decesului.

Cercetările au fost preluate o echipa coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here