Jurnalişti România TV, BĂTUŢI de fiul lui Gheorghe Dincă pe stradă. “Mi-a dat cu pumnul în cap”/ IMAGINI ŞOCANTE

Sursa foto: romaniatv.net

Jurnaliştii România TV au fost agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă, pe stradă. Reporterul şi operatorul România TV au mers să stea de vorbă cu copiii lui Gheorghe Dincă, la ieşirea de la CNA, unde aceştia s-au plâns că familia lor este agresată după arestarea lui Gheorghe Dincă în cazul Caracal. Deranjat de prezenţa presei, fiul lui Gheorghe Dincă l-a lovit cu pumnii pe operatorul  România TV. Ulterior, fiul lui Dincă a agresat şi alţi jurnalişti. Poliţia îl caută acum pe agresor. Conducerea postului de televiziune România TV a anunţat că va depune plângere penală.

Fiul lui Gheorghe Dincă i-a luat la pumni pe jurnaliști în plină stradă, chiar la ieșirea de la CNA. Fiul lui Gheorghe Dincă a fost deranjat când reporterul România TV l-a întrebat despre cazul de la Caracal şi l-a lovit cu pumnii pe cameramanul postului de televiziune. De asemenea, a spart camera de filmare.

“În timp ce filmam un alt coleg a fost agresat primul. Eu am filmat momentul acela, m-a apucat de geacă, mi-a dat un pumn în cap şi am căzut pe jos. Mi s-a umflat capul”, a declarat operatorul agresat de fiul lui Gheorghe Dincă.

Şi alţi jurnalişti au fost agresati de copiii lui Gheorghe Dincă, marţi, la CNA.

Agresiunea a fost anunţată la 112 şi echipaje de ambulanţă şi Poliţie au intervenit la locul agresiunii.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here