S-a aflat cum a MURIT elevul de 17 ani din Slatina găsit, joi dimineață, fără viață

Adolescentul de 17 ani, din Slatina, elev al Liceului Tehnologic „PS Aurelian”, găsit fără suflare joi dimineață, a murit înecat, transmite Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu, cadavrul băiatului a fost găsit înecat în apa râului Olt, la circa 10 metri de mal.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de primă intervenție și o ambarcațiune cu motor, au intervenit în această dimineață, în zona Podului Olt, la o persoană înecată, aflată în imersiune pe râul Olt, la aproximativ zece metri de mal.

Cu ajutorul bărcii pneumatice și a accesoriilor din dotare persoana a fost adusă la mal”, a declarat Alin Băsășteanu.

O dată scos pe mal, medicul Serviciului Județean de Ambulanță nu a mai putut decât să constate decesul tânărului.

La fața locului au fost chemați polițiștii.

„În această dimineață, în urma unui apel prin SNUAU 112, echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina s-a deplasat pe malul râului Olt, unde a fost identificat cadavrul unui tânăr, de 17 ani, din municipiul Slatina.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Potrivit unor surse OLT-ALERT, adolescentul avea unele probleme de comportament, el fiind și în atenția psihologului școlii.

„El era cunoscut ca un copil cu probleme, aflându-se și în atenția psihologului școlii”, au declarat, pentru OLT-ALERT, surse din cadrul Liceului Tehnologic „PS Aurelian”.

Băiatul a plecat aseară de acasă și nu a mai revenit pe timpul nopții. Trupul său a fost observat, în această dimineață, plutind pe râul Oltul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here