Angajații MAI din cadrul Jandarmeriei Olt au fost colindați de copiii de la „Amicii” și „Sfântul Andrei”/ FOTO

În apropiere de sărbătoarea Crăciunului, jandarmii olteni au fost colindaţi, vineri, de copiii din cadrul Complexului de Servicii „Amicii” și din cadrul caselor de tip familial „Sfântul Andrei”. Mare surpriză pentru colindători: La Jandarmerie îi aștepta însuși Moș Crăciun.

Începând cu ora 1200, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt s-au auzit glasurile copiilor care au recitat poezii și au cântat colinde.

La final, colindătorii au primit daruri constând în dulciuri, fructe și răcoritoare pentru că – surpriză – la sediul Jandarmeriei i-a așteptat chiar Moș Crăciun în persoană.

„Cu sprijinul Asociaţiei Sportive „OLTUL 746” Slatina, colindătorilor le-au fost dăruite cadouri, întrucât toţi copiii trebuie să simtă bucuria Sărbătorilor de Iarnă. Prin astfel de gesturi, în fiecare an, jandarmii olteni reuşesc să aducă un strop de bucurie în sufletul copiilor instituţionalizaţi, demonstrând solidaritate faţă de semeni, căci magia Crăciunului ne prilejuieşte ocazia să oferim speranţă, fericire şi iubire”, a spus purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt, loctotenent-colonelul Iulian Mihai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here