Un nou nume greu în dosarul drogurilor din casa fostului şef al “Doi şi-un sfert”. Iohannis a semnat trecerea în rezervă

Sursa foto: romaniatv.net

Fostul adjunct al SPP, Gabriel Creţu, trecut în rezervă de preşedintele Klaus Iohannis, a fost găsit la percheziţiile făcute în clinica de la țară unde se consuma ceai Ayahuasca.

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru trecerea în rezervă a prim-adjunctului SPP, Gabriel Crețu. Se pare că numele acestuia apare în dosarul privitor la traficul de droguri în care este implicat Gelu Olteanu, fostul șef al Doi Ș-un Sfert.

Gabriel Creţu ocupa funcţia de adjunct al şefului Serviciului de Protecţie şi Pază din 2005, şi a ajuns în această poziţie odată cu numirea ca director a lui Lucian Pahonţu. Crețu era apropiat de Klaus Iohannis și unul dintre fidelii președintelui, dar a fost înlăturat pentru a nu dăuna imaginii SPP, informează g4media.ro

Se pare că Gabriel Crețu era cazat chiar la vila în care se desfășura traficul de droguri și atunci când i s-a făcut testul, acesta a ieșit pozitiv.

Procurorii DIICOT susțin că la clinica din Dâmboviţa aveau loc reuniuni de consum Ayahuasca, ceai care conține un drog de mare risc, DMT. În urma descinderilor, Gelu Oltean, iubita sa Vanessa Youness şi un cetăţean de origine britanică au fost arestaţi preventiv.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here