A fost prins cel care i-a spart capul lui Voican Voiculescu de față cu jandarmii/ VIDEO ȘOCANT!

Sursa foto: digi24.ro

Bărbatul care l-a lovit cu cârja pe Gelu Voican Voiculescu, în Piaţa Universităţii, a fost prins de polițiști și dus la audieri. El riscă amendă sau chiar dosar penal dacă împotriva lui va fi depusă plângere penală.

Bărbatul care l-a lovit în cap cu o cârjă pe Gelu Voican Voiculescu a fost prins și audiat de polițiști, fostul vice prim-ministru depunând plângere împotriva lui, anunță Poliția Capitalei, sâmbătă seara.

„Persoana vătămată a formulat plângere împotriva bărbatului care l-a agresat. Cel în cauză a fost identificat. Este un bărbat de 68 de ani și urmează să fie audiat”, potrivit Poliției Capitalei.

Conform sursei citate, cercetările sunt efectuate de Secția 1 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă teritorial și material.

 

Incidentul s-a petrecut în îmbulzeala creată de venirea lui Gelu Voican Voiculescu. Sosirea lui la ceremonia religioasă de comemorare a celor care au căzut la evenimentele din urmă cu 30 de ani a iscat revoltă.

Voican Voiculescu a fost huiduit, împins şi, la un moment dat, lovit cu o cârjă de un bărbat. În urma loviturii, lui Voican Voiculescu i-a fost spart capul, iar pe faţă a început să îi curgă sânge. Jandarmeria a anunţat că îl caută pe agresor pe baza imaginilor.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here