Accident pe DN 65 în Olt, cu trei autoturisme implicate. O persoană a ajuns la spital/ FOTO+VIDEO

O persoană a ajuns la spital, vineri la prânz, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 65, în apropiere de orașul Balș.

Potrivit polițiștilor, evenimentul a avut loc din cauza unui șofer care nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de autoturismul care circula în fața sa.

„Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări se pare că un bărbat de 41 de ani din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65, din direcția Slatina-Craiova, nu ar fi păstrat o distanță regulamentară în mers față de autovehiculul din față, intrând în coliziune față-spate cu acesta, proiectându-l în al treilea autovehicul din față.

În urma impactului, o persoană, pasager în al doilea autovehicul a fost transportată la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Oamenii legii au deschis un doar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (Imagini foto și video: Facebook/Alexandru Ilie)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here