Percheziții la Caracal. Ce au ridicat mascații din locuința unui individ și din piața orașului. 3 dosare penale în urma descinderilor/ FOTO

În această după-amiază, Polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Olt, împreună cu luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt, au efectuat, luni după-amiază, două percheziții pe raza municipiului Caracal, la domiciliul unei persoane bănuită de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Totodată, polițiștii au acționat în piața din municipiul Caracal și au depistat două persoane, de 32 și 39 de ani, din localitate, care ofereau spre vânzare obiecte cu conținut pirotehnic, fără a fi autorizate în acest sens.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au ridicat obiectele cu conținut pirotehnic, care cântăresc aproximativ 530 de kilograme și a căror valoare depășește suma de 13.700 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Polițiștii au întocmit trei dosare penale în care continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Acțiunile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here