Crimă surprinsă de camerele de supraveghere. Imagini VIDEO şocante!

Sursa foto: romaniatv.net

O crimă cu sânge rece produsă ziua în amiaza-mare, într-o piață din Târgu Jiu, înainte de Revelion, a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoțional.

Crim a avut loc în prag de Revelion! Un bărbat a fost ucis de cumnații săi, în Târgu-Jiu, sub privirile îngrozite ale oamenilor de pe stradă.

Tragedia s-a consumat în Piața Centrală din Tîrgu-Jiu, unde doi indivizi au înjunghiat un bărbat în spate.

Oribilul atac s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale oamenilor care se aflau în zonă la acel moment, bărbatul lăsat să zacă într-o baltă de sânge până la venirea unei echipe de salvare.

“Eram în piață când s-a întâmplat. Toți oamenii țipau. Nu am văzut când a fost înjunghiat, dar l-am văzut jos, când l-a luat ambulanța. S-a speriat lumea”, a povestit o persoană.

“Era baltă de sânge aici. Nu am văzut așa ceva în viața mea. Normal că ne-am speriat toți când am văzut. Nu e normal să se întâmple așa ceva în plină zi, când e atâta lume aici la cumpărături. Tragedie! Criminalul trebuie pedepsit aspru pentru ce a făcut”, au declarat un alt martor, potrivit Pandurul.ro.

Zeci de rude ale victimei s-au adunat la spitalul unde bărbatul a fost dus pentru a afla detalii despre starea lui de sănătate. Tatăl bărbatului spune că cei doi cumnați nu ar fi avut de ce să se certe.

“Am auzit că i-a dat un pumn și apoi i-a băgat cuțitul în spate. Nu știm în ce stare e. Cumnatul lui a fugit. Ei nu s-au mai certat până acum niciodată. Nu a avut cu el nimic niciodată. El era singur la cumpărături când s-a întâmplat treaba asta. Era la coadă la pește când s-a întâmplat. Cumnatul lui credea că are copilul meu ceva implicare în faptul că l-a lăsat nevasta si a fugit cu unul de la Craiova”, a spus tatăl victimei.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here