Un fals sinucigaș, căutat aproape șase ore de autorități

Un fals sinucigaş a fost căutat aproape şase ore la Podul Mărăcineni de mai multe echipaje de poliţie, pompieri, jandarmi, poliţiştii stabilind duminică dimineaţa că acesta este un om al străzii care îşi improvizase un adăpost în zonă, transmite Agerpres.

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din judeţul Prahova, a declarat duminică oamenilor legii că se plimba pe pod fără intenţia de a se sinucide.

Potrivit agentului şef adjunct Amalia Vlădescu de la Biroul de presă al IPJ Buzău, sâmbătă seara s-a primit un apel la 112 prin care anunţa că un tânăr s-ar fi aruncat de pe pod în râul Buzău.

“Mai mai multe echipaje poliţie, pompieri şi jandarmi, precum şi o ambulanţă au pornit spre locul indicat. După circa trei ore, în jurul orei 22.00, căutările au fost sistate din cauza întunericului, fiind reluate duminică la ora 8.00”, a mai declarat sursa citată.

Amalia Vădescu a mai declarat că poliţiştii au identificat un bărbat fără adăpost din judeţul Prahova, în vârstă de 41 de ani, care îşi amenajase un adăpost în zonă.

“Acesta a susţinut că se afla sâmbătă seara pe podul de la Mărăcineni, fără intenţia de a se sinucide, în acest moment neexistând nici o altă persoană dată dispărută”, a mai declarat sursa citată.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here