Și minorii pot conduce autoturisme în Olt. Iată dovada

Și minorii pot conduce autoturisme în Olt, chiar dacă încalcă legea. Așa gândesc unii care își încredințează autoturismele odraslelor lor sau ale altora.

Așa a gândit și un bărbat de 35 de ani, din Corabia, care, ieri, i-a dat voie unui minor de 15 ani să îi conducă mașina pe drumurile publice din oraș.

„La data de 06 ianuarie a.c., ora 17:10, un minor, în vârstă de 15 ani, a fost depistat pe bulevardul Nicolae Titulescu, din orașul Corabia, în timp ce conducea un autoturism.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat de către un bărbat de 35 ani, din orașul Corabia, deși acesta cunoștea faptul că minorul nu posedă permis de conducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Oamenii legii au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea de către o persoană a unui autoturism către o persoană care nu deține permis de conducere.

1 COMENTARIU

  1. Vrem referendum la care sa votam ca , Corabia si Caracal sa nu mai apartina juderului Olt. Fratilor numai prosti si batuti in cap in orasele astea. Ne este frica sa mai deschidem tv, zisrul sau netul ca numai de prostii din Caracal si Corabia. Ai lui Ciocan se gasira sa modifice numele judetului, Stanescu cu ciorda in tot judetul acum se muta si la Bucuresti, Dinca impreuna cu toata politia din Caracal inclusiv in Slatina proxeneti s.a.m.d.. Vrem sa fim normali!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here