Crimă cu sânge rece! Iubita a comandat moartea partenerului de viaţă

Crimă cu sânge rece în judeţul Bihor! Un bărbat dat dispărut în această săptămână de către Poliţie, pe numele Nicolae Vasile Cardo, din Girişu de Criş, a fost ucis la comanda iubitei sale, chiar de către membrii familiei. Aceştia au încercat să îşi şteargă urmele, aruncând sodă caustică pe cadavrul victimei. 

Potrivit unui comunicat de presă trimis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, victima a fost lovită cu un sucitor de lemn şi un levier, în zone vitale ale organismului, care i-au provocat leziuni fizice grave, rezultând decesul victimei. După comiterea faptelor, agresorii au stropit cadavrul cu sodă caustică şi l-au aruncat într-un canal colector.

“Din mijloacele de probă administrate până în prezent, rezultă faptul că, în seara zilei de 04 ianuarie 2020, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, urmare a instigării suspectei G.K., suspecţii K.A.P. şi F.I.C.F. au aplicat victimei Cordoş Nicolae Vasile lovituri cu un sucitor de lemn şi cu un levier, în zone vitale ale organismului, provocându-i leziuni fizice grave, care au generat decesul acestuia. După comiterea faptei, suspecţii au cumpărat sodă caustică de la Hipermarketul Leroy Merlin, din Oradea, după care au transportat cadavrul până pe raza comunei Gepiu, sat Berechiu, jud. Bihor, unde l-au aruncat în zona canalului colector din apropierea drumului agricol, la circa 100 de metri de calea ferată Oradea-Salonta, loc în care a fost găsit de către organele de urmărire penală”, arată comunicatul de presă.

Bărbatul a fost dat dispărut chiar de către iubita sa, în data de 6 ianuarie, declarând faptul că bărbatul a plecat voluntar de acasă şi nu s-a mai întors. Unul dintre agresori este fiu concubinei victimei, iar cel de-al doilea este iubitul fiicei femeii. Cei doi au încercat să îi ofere o corecţie bărbatului, consumator de alcool, acesta provoca des scandaluri. Însă, în timpul acţiunii, bărbatul a încercat să se apere cu un cuţit, fapt ce a schimbat planul agresorilor. L-au bătut cuu un levier şi un sucitor de lemn până când bărbatul nu a mai mişcat.

“Poliţiştii Postului de Poliţie Girişu de Criş din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaţi, la 6 ianuarie a.c., de familia unui bărbat de 46 de ani, din localitatea Girişu de Criş, judeţul Bihor – CARDOŞ NICOLAE VASILE – că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu la 5 ianuarie a.c., în jurul orei 18.20 şi nu a mai revenit”,  mai arată comunicatul.

Atât iubita bărbatului, cât şi cei doi agresori au fost audiaţi în noaptea de joi până târziu, urmând ca a doua zi să fie reţinuţi de către poliţie. Cei trei vor fi prezentaţi judecătorilor de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă în cursul zilei de 10 ianuarie 2020.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here