Încep înscrierile pentru studenții din Olt care doresc să lucreze, pe perioada vacanței de vară, în Germania

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Olt anunţă ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei, pe perioada vacanței de vară (minimum 2 luni).

AJOFM Olt precizează că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

„Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier–gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor”, se arată într-un comunicat al AJOFM.

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Olt, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, Str. Prelungirea Crişan, nr. 2, Slatina, în vederea înregistrării aplicațiilor.

Ȋnregistrarea se va desfășura ȋn perioada 13.01.2020 – 14.02.2020, ȋn intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 și vineri, orele 10.00 – 13.00.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0249/411002, sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro>AJOFM OLT>Comunicare>Materiale informative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here