O firmă din Spania caută forță de muncă în Olt, pentru cele aproape 1000 de posturi vacante. Ce salariu se oferă

Firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L. din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania, oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltarea fructelor (căpșuni, zmeură, mure și afine). Persoanele din Olt interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Olt.

Potrivit unui comunicat transmis de AJOFM, se lucrează 6.30 ore/zi (cu pauză de masă de o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

Se caută 600 de femei singure și 150 cupluri, cu vârsta cuprinsă între 18 și 50 de ani, cu experiență în agricultură și capabile să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure la temperaturi ridicate în primăvară, din sere.

Nu se solicită o limbă străină.

Plata salariului se face pe card, salariul fiind de brut 42,90 euro/zi (net 39,33 euro/zi). La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 euro centi/zi pentru persoane noi și un bonus de 0,80 euro cenți/zi pentru persoanele care au mai lucrat la firmă. Orele suplimentare se plătesc cu 6,67 euro brut/oră.

Beneficii și alte condiții

Cazarea este oferită gratuit de companie, dar se plătesc utilitățile (electricitate, apă, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract, se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este platită de muncitor.

Durată contract

Angajarea se face cu contract temporar de muncă de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă de 15 zile. Contractul începe cu data de 1 martie 2020.

Mod de aplicare

Persoanele cu domiciliul în județul Olt, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, compartiment EURES (informații și la telefon 0249/411002), pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: consimțământ tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, adeverință medicală cu mențiunea „apt pentru muncă” sau „clinic sănătos”, CV în limba română, NIE (numărul de securitate socială din Spania – acolo unde este cazul).

Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 1 martie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here