Băncile i-au luat casa din cauza datoriilor! Momentul care a dărâmat-o pe Cristina Țopescu. Detaliile despre care nu s-a știut nimic

Sursa foto: evzmonden.ro

Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă acum două zile. Fiica marelui comentator sportiv Cristian Țopescu nu mai fusese văzută de apropiați de la finalul anului trecut.

După dispariția jurnalistei ies la iveală detalii necunoscute din viață ei. Wowbiz scrie despre momentul în care Cristina Țopescu și-a pierdut casă din cauza datoriilor la bănci. Țopescu a fost executată silit din cauza a 3 împrumuturi: două în franci elvețieni și unul în euro. Aceastea au fost contracate în perioada 2004-2008 și neachitate până în 2012, când executorul judecătoresc a primit ordinul de executare. În 2013, vila din Balotești a jurnalistei a fost scoasă la licitație. Țopescu a mai fost executată silit de o prietenă care o împrumutase cu 26 000 de euro. N-a putut să returneze banii, iar femeia a dat-o în judecată și a câștigat.

În ultimii ani de viață, Țopescu a locuit într-o casă închiriată în Otopeni. Cristina Țopescu lucra la Canal 33, un post TV cu specific economic.

Sursa: sport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here