Incident şocant în Alexandria! Tânără bătută şi scoasă în stradă dezbrăcată după ce a fost prinsă la furat/ FOTO

Sursa foto: romaniatv.net

Două tinere, hoațe, au primit o lecție dură din partea unei vânzătoare de magazin. Cele două fete au încercat să fure mai multe haine dintr-un magazin din oraşul Alexandria, Teleorman, însă au fost prinse în fapt. 

Cele două fete au fost prinse la furat, acestea încercau să plece acasă cu mai multe perechi de blugi, îmbrăcând una peste alta perecherile. Prinse în fapt de către vânzătoare, cele două au recunosct faptul că voiau să sustragă piesele vestimentare, deşi, iniţial, au negat acest lucru.

Pentru a putea primi o lecţie, vânzătoare magazinului a dezbrăcat-o pe una dintre fete şi a scos-o, forțat, doar în lenjerie intimă, în stradă, în centrul oraşului.

Tot incidentul a fost filmat de către una dintre vânzătoare şi postat pe o pagina de socializare. Gestul femeii a fost criticat dur de internauţi, care au avertizat-o că ce a făcut nu este normal şi doar poliţia putea acţiona în acest caz.

“Orice ar fi făcut nu trebuia sa o atinga! Anunta poliția. Nu este ea in masura sa o plesneasca peste fata si cealalta o filma cu telefonul ca na , găsiseră de cine sa isi bată si ele joc. Filmarea asta sper sa ajunga unde trebuie si fiecare sa plateasca pt ce a facut, atat ele cat si vînzătoarele!”, comentează o persoană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here