Alertă în Brăila! Fată de 15 ani, dispărută de acasă.Politiștii cer ajutorul populației

Sursa foto: realitatea.net

O fată de 15 ani din Brăila a fost dată dispărută de părinții săi în seara de marți. Părinții au anunțat poliția pentru că fata nu a mai ajuns acasă după ce a terminat cursurile la școală, scrie realitateadebraila.net.

La data de 14 ianuarie a.c., ora 20:10, poliţiştii brăileni au fost sesizaţi de către o femeie de 32 de ani, din Brăila, cu privire la faptul că fiica sa, Vintilă Georgiana Raluca, în vârstă de 15 de ani, a plecat, în cursul aceleiaşi zile, în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că aceasta a plecat în jurul orei 07:20 către şcoala, părăsind unitatea de învăţămând după primele cursuri, fără a spune unde se duce.

Semnalmente: înălţime 167 de cm, aproximativ 65 de kg, constituţie corpolentă, păr şaten închis, lung peste umeri, ochii negri.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: purta o geacă din material textil, de culoare verde, prevăzută cu blăniţă.

Pentru Vintilă Georgiana Raluca s-a solicitat urmărirea la nivel naţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here